Neoxen Systems

Neoxen Systems on pilviteknologioihin erikoistunut ohjelmisto- ja palveluyritys. Neoxen kehittää ja operoi kansainvälisesti sertifioituja osaamisen ja tiedonhallinnan pilvipalveluita yrityksille, julkishallinnolle ja oppilaitoksille. Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä johtavien tutkimuslaitosten ja globaalien teknologiatoimittajien kanssa auttaakseen asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa.

Neoxen Systems on pitkäaikainen Microsoftin kultakumppani ja Microsoftin valtuuttama Office 365 yhteistyökumppani. Yhtiöllä on Microsoft-kumppanuuden korkein kultataso kaikilla keskeisimmillä osaamisalueilla. Neoxen on Suomen johtavia asiantuntijoita Microsoft Azure ja Office 365 pilvipalveluissa.

  • Sijoittaja, Kumppani
  • 10.9.2014
  • Teknologia, Pilvi, Palvelut
SIIRRY KOTISIVUILLE

Menestyminen nykypäivän globaalissa taloudessa edellyttää organisaatioilta sopeutumiskykyä ja kykyä hyödyntää uusia teknologioita ja liiketoimintamalleja tehokkaasti. Kiristyvät budjetit, sosiaaliset paineet ja monikulttuurisuuden vaatimukset voidaan hallita nykyaikaisen tekniikan innovatiivisella käytöllä. Organisaatioiden täytyy löytää uusia toimintamalleja sitouttaakseen ihmiset yhteisiin tavoitteisiin. Tämä asettaa aivan erityisiä vaatimuksia myös yritysten johdolle. Tarjoamme sinulle uuden sukupolven teknologiaa ja innovatiivisia palveluita auttaaksemme sinua saavuttamaan nämä tavoitteet.