XoomPoint Corporation

XoomPoint tuottaa verkko-oppimisen täyden palveluvalikoiman - Kaiken mitä tarvitset oppimisen ja osaamisen hallintaan. XoomPoint tarkoittaa rikasta interaktiivista sisältöä, pedgogiikkaa, teknologiaa ja paljon muuta: Sisällöntuotantoa yli kahdellakymmenellä kielellä, sisällönjaon teknologiaa, sisällöntuotannon välineitä, koulutusta ja konsultointia. Kaikki perustuu yleisiin kansainvälisiin standardeihin.

XoomPoint tukee kattavasti erilaisia oppimateriaaleja, työkaluja ja pedagogisia malleja tarjoten laajan valikoiman rakennuspalikoita juuri sinun verkko-oppimisratkaisusi toteuttamiseksi. Ja luonnollisesti saat meiltä parhaan mahdollisen tukipalvelun.

XoomPoint-teknologia tarjoaa täydet suojatun sosiaalisen median ja työryhmätyöskentelyn ominaisuudet. Nämä sisältävät esimerkiksi yhteisöt, monipuoliset käyttäjäprofiilit, pätevyydet, tag-pilvet, tilapäivitykset, syötteet, arvioinnit, sisällön jakamisen, tiedon hallinnan, blogit, webcast-lähetykset, audio- ja videoviestinnän, ja paljon muuta.

  • Sijoittaja, Kumppani
  • 10.9.2014
  • Pilvi, e-Oppiminen, Sisällöt
SIIRRY KOTISIVUILLE

Uusi innovatiivinen e/m-oppimisen ratkaisu ja integroitu sisällöntuotanto sekä oppimisen seuranta sopivat täydellisesti yritysasiakkaiden tarpeisiin. Tällaisille integroiduille ratkaisuille on vahvasti kasvava tarve. Ei vain Suomessa kilpailukykymme kehittämiseksi, vaan myös maailmanlaajuisesti. Jokainen organisaatio etsii yhä uusia kilpailuetuja kovenevassa kilpailussa.