eLearning-fi.com

eLearning-fi.com on kumppaniyritysten yhteenliittymä, joka kehittää XoomPoint-yhteensopivia integroituja koulutusten sekä osaamisen hallintaa täydentäviä tuotteita ja palveluita. Palveluvalikoima sisältää oppimisalustan lisäksi ratkaisuja opetussisältöjen kehittämiseen, taitojen hallintaan, resurssien suunnittelun ja mobiiliin oppimiseen. Keskeisenä tavoitteena on mahdollistaa syvempi integraatio eri palvelujen välillä ja tuottaa niistä kaupallisia ratkaisuja.

Teknisiin kehityskohteisiin kuuluu myös pelillistäminen tarkemman ja tavoitteellisemman oppimismallin aikaansaamiseksi, sekä koulutuksen suunnittelun ja taitojen johtamisen integroiminen toiminnanohjausjärjestelmiin.

  • Kumppani
  • 10.9.2014
  • Teknologia, Sisällöt, Palvelut
SIIRRY KOTISIVUILLE

Jotta organisaatio voi pysyä jatkuvan muutoksen vauhdissa ja voi toimittaa laadukkaita palveluita, on välttämätöntä luoda edellytykset tulla oppivaksi organisaatioksi. On olennaisen tärkeää ymmärtää, että markkinoiden nopeissa muutoksissa vain ne organisaatiot selviytyvät, jotka ovat joustavia, mukautuvia ja oppivia. Tähän tarkoitukseen me kehitämme työkaluja.